Marketing

U Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj trenutno postoji preko 2,000 000 (dva milijuna) korisnika interneta i taj broj je u stalnom porastu. Tvrtka koja ima svoju prisutnost na Webu, odnosno funkcionalne Web stranice, trebala bi ih promovirati. Ukoliko na web stranici nema posjetitelja, ona je beskorisna i ne ispunjava svoju svrhu. Kako bi povećali promet svoje stranice i time bolje prodali svoj proizvod ili kampanju, potrebna Vam je publika koja će Vaše web stranice zamijetiti svaki dan.

  • Cijena oglašavanja na internetu je mnogo povoljnija nego u ostalim medijima!
  • Oglašavanjem na internetu lako se dolazi do ciljane publike koja traži i želi kupiti upravo ono što vi prodajete ili doći na mjesto na koje ih pozivate
  • Vaša reklama vidljiva je 24 sata dnevno čim netko otvori stranicu
  • Rezultati oglašavanja i učinak bannera vidljivi su odmah
  • Dnevna i mjesečna statistika
  • Brzina - marketinšku kampanju na internetu moguće je osmisliti i realizirati u vrlo kratkom roku. Internet kao medij neusporedivo je brži od tiskanih medija, informativniji od radija i televizije!
  • Fleksibilnost kampanja - mogu se mijenjati i usmjeravati čak i nakon početka kampanje (banner, sponzorirani članak, vijest, pozicije bannera)
  • Kupac može detaljno vidjeti i izabrati vaše proizvode, dok je u drugim medijima ograničen prostorom i vremenom. Korisnik može detaljno proučiti Vašu ponudu ili uslugu.


Oglašavanje na web portalu selo-bokcom

* Na Google tražilici selo-bok.com je #1 za riječ "Bok"
* Za svako oglašavanje na selo-bok.com gradskom portalu gratis dajemo objavu akcije, aktivnosti, proizvoda, najave na našim Facebook stranicama i profilima
* Sadržaj se obnavlja svakodnevno

SURADNJA (razmjena bannera, linkova...)
selo-bok.com razmjenjuje linove i bannere sa portalima koji to žele. 

NARUČIVANJE OGLAŠAVANJA
Molimo navedite vaš naziv i ime kontakt osobe, adresu, telefon, e-mail te ukratko opišite Vaše potrebe na 

" Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na telefon "+387 63 806 889"

Drustveni servisi

twitter

Sponzori stranice

olimpik

in7

mjesna-zajednica

Anketa

Kakva vam je nova stranica sela Bok?