Uvjeti korištenja

Vijesti koje možete pročitati na selo-bok.com su vlasništvo autora i suradnika sa selo-bok.com portala. Vijesti koje nisu vlasništvo selo-bok.com portala, autora i suradnika, su potpisane s navedenim izvorom odakle se prenose i kao takve su u potpunosti i bez izmjena objavljene prema izvoru s kojeg su navedene i označene linkom na izvor vijesti, osim vijesti koje su potpisane isključivo i samo s imenom i prezimenom autora što znači da su autorski rad ili osvrt na neki događaj, vijest ili situaciju u Boku i okolici jednog od autora, treće osobe ili suradnika sa web portala selo-bok.com.

Za točnost i potpunost informacija posebnu, slučajnu, neizravnu ili posljedičnu štetu uzrokovanu propustima i pogreškama te objavama na ovim internetskim stranicama, selo-bok.com ne može odgovarati. U svakom trenutku svatko može zatražiti uklanjanje vijesti ili nekog od sadržaja sa selo-bok.com u slučaju čega će ako za to postoje opravdani razlozi redakcija selo-bok.com portala iste i odmah bez rasprave ukloniti.

Za sadržaj poruka u komentarima vijesti ne odgovara vlasnik servera, autor softvera, autor vijesti niti vlasnik portala već onaj tko je napisao poruku. Vlasnik portala će u okviru svojih mogućnosti (vrijeme reagiranja je do 24 sata) nadzirati sadržaje komentara i po vlastitoj ocjeni ili na zahtjev oštećenih naknadno brisati poruke uvredljiva i nedolična sadržaja.

Administratori sustava mogu obrisati bilo čiju poruku i blokirati registriranog ili neregistiranog člana bez prethodne najave. Podaci o pristupu sustavu se bilježe u dnevnicima selo-bok servera.

Pravilo je jednostavno: dobrodošli dragi gosti, ali ponašajte se uljudno i pristojno. Naš portal nije psovaonica, vrijeđaonica niti ulica.

selo-bok.com je projekt usmjeren u pozitivnom smjeru s naglaskom na prikazivanje isključivo"vijesti iz Boka" i sadržaja, objektivno informiranje javnosti te multimedije vezane za selo Bok. Projekt koji ne teži komercijalnoj zaradi i vijesti ne objavljuje u komercijalne svrhe, već okupljanju istomišljenika i zainteresiranih pojedinaca kako bi unaprijedili posavski internetski medijski prostor. Na selo-bok.com ne možete ili jako rijetko možete pročitati crnu kroniku.

Autorska prava
Članci i vijesti objavljeni na ovim internetski stranicama vlasništvo su njihovih autora odnosno navedenog izvora vijesti. Svi ostali materijali potpisani isključivo i samo sa imenom i prezimenom autora, vlasništvo su selo-bok portala. Umnožavanje ili kopiranje sadržaja sa ovih stranica u bilo kojem obliku, dopušteno je isključivo ako kontaktirate izvor vijesti koji možete pronaći na kraju svake vijesti ili članka, ili ako se radi o autorskom članku potpisanom sa imenom i prezimenom - ako kontaktirate navedenog autora.

Sve ovdje objavljene fotografije i tekstovi su autorizirane i pripadaju selo-bok.com portalu (osim onih koje su navedene izvorom vijesti ili fotografije) te NIJE DOZVOLJENO korištenje ovih materijala bez suglasnosti autora. U zaštiti svojih prava biti ćemo nemilosrdni ali ako nekom trebaju ove fotke,rado ćemo ih ustupiti (u originalnoj veličini), uz prethodnu suglasnost i dogovor s autorom kao i dopustiti korištenje tekstova.

Vaše je pravo i obveza da nas kontaktirate u bilo kojoj situaciji i vezano za bilo koje nejasnoće na ovom portalu. Ovi uvjeti korištenja su napravljeni u dobroj namjeri kako bi Vam pojasnili način rada, prava i obveze kada ste naš posjetitelj i kada se ovim portalom koristite. Molimo da nas kontaktirate u vezi bilo koje nejasnoće ili ako imate bilo kakva pitanja.

Drustveni servisi

twitter

Sponzori stranice

olimpik

in7

mjesna-zajednica

Anketa

Kakva vam je nova stranica sela Bok?