Vijesti

366Kako smo doznali iz uprave škole redovna nastava počinje u ponedjeljak, 5. rujna. Nastava za učenike od 6. - 9. razreda počinje u 8.00 sati. Za učenike prvog razreda nastava počinje 12. rujna i to samo za učenike Područne škole Matići, dok će učenici Područnih škola u Boku i Oštroj Luci krenuti dan kasnije to jest u utorak 13. rujna zbog proslave patrona župe. Od ove godine novost je i uvođenje predškolskog odjela koji će nastavu imati samo dva dana tjedno. Raspored satnica po područnim školama možete pročitati u nastavku. Svim učenicima, roditeljima i nastavnom osoblju želimo sretnu i uspješnu novu školsku godinu. Više...

20160821 161222Uz nazočnost brojnih sumještana, branitelja i njihovih obitelji, predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te predstavnika iz političkog života, obilježena je 24. obljetnica osnutka II. satnije 2. bojne 106. brigade HVO u Boku. Nakon odavanja počasti i polaganja vijenaca pred spomenikom u središtu sela, uzvanici su se uputili u Dom mladeži gdje je svečanost nastavljena otvaranjem Spomen sobe poginulim braniteljima. Spomen soba otvorena je za javnost, a posjetitelji se mogu upisati u knjigu dojmova.

Više...

f4Dana 22.4.2016., učenici osmog i devetog razreda naše škole priključili su se globalnoj eko akciji Let s do it – očistimo Zemlju za jedan dan. Ujedno smo obilježili i Dan planeta Zemlje. Zajedno sa svojim nastavnicima, pedogoginjom, defektologinjom, ravnateljem, volonterima, domarima, spremačicama, učenici su čistili prostor oko škole, groblje, kanale, glavne ulice u Boku i Oštroj Luci, zasadili su cvijeće i uredili kompletno dvorište. Ovogodišnji sponzori: Općina Orašje – rukavice i vreće za smeće, MZ Bok – panoi sa porukama prirode, Škola i Župni ured – osvježenje i kolači i Mira Filipović iz Boka – 200 sadnica cvijeća. Više fotografija u nastavku.

Više...

Više članaka...

Stranica 1 od 22

Početak
«
1

Drustveni servisi

twitter

Sponzori stranice

olimpik

in7

mjesna-zajednica

Anketa

Kakva vam je nova stranica sela Bok?